este magazinul tau online de calculatoare second hand, laptopuri second hand si al altor produse atat second cat si noi! Suntem o echipa tanara si dinamica, capabila sa raspunda rapid cerintelor tale. Afacerea aceasta am pornit-o din pasiunea pentru calculatoare si noile tehnologii. Intr-un timp foarte scurt am reusit sa atragem atentia atat persoanelor fizice cat si juridice, dar si institutiilor si ONG-urilor din toata tara prin gama noastra de produse, prin cele mai mici preturi la calculatoare din Romania si prin modul nostru deschis si sincer de a fi.


Cine suntem?

Suntem direct importatori si distribuitori de branduri cunoscute de calculatoare desktop, laptop și monitoare second hand, like new si noi din tarile dezvoltate ale Uniunii Europene. Acestea sunt de fapt doar echipamente de import de performanta business care provin in general de la companii care, dupa ce se scurge perioada de amortizare sau de leasing, renunta la ele pentru a le inlocui cu unele mai performante, fara ca acestea sa aibe defecte de functionalitate sau sunt echipamente reconditionate direct de catre producator. Aceste calculatoare second sunt testate si pregatite spre vanzare, oferindu-ti totodata garantii de pana la 1 an! Toate produsele noastre vin insotite de un Certificat de Garantie de minim 6 luni, care poate ajunge si la 12 luni in cazul companiilor si institutiilor. Societatea noastra a obtinut totodata si acreditarea de parteneri Microsoft prin acordarea titlului de Microsoft Registered Refurbisher. Furnizorii nostri internationali au prins rapid incredere in noi, ofertandu-ne, la unele marci cele mai mici preturi de import. Astfel ne straduim si noi sa oferim cele mai mici preturi pentru calculatoarele si laptopurile second, like new si noi utilizatorilor finali din toată Romania pentru produsele din gama brand-urilor de top cum ar fi Lenovo, IBM, HP, Dell, Acer, Fujitsu Siemens si altele.

YourMag.ro apartine uneia dintre putinele companii din Romania care a obtinut acreditarea Microsoft Registered Refurbisher. Programul se adresează firmelor care comercializeaza calculatoare si laptopuri second hand sau refurbished.


 

FIECARE PRODUS ACHIZITIONAT DE LA NOI VA FUNCTIONA LA FEL CA UNUL NOU, IAR TU VEI PLATI MAI PUTIN DE JUMATATE DIN PRETUL UNUIA NOU!


De ce faci o alegere inteligenta cumparand de pe YourMag.ro ?

                                                     Pentru ca ai doar AVANTAJE

  • beneficiezi de garantie ca la produsele noi
  • ai aceeasi performanta ca la calculatoarele noi
  • consultantii nostri te vor indruma si iti vor oferi detaliile necesare pentru o alegere cat mai buna
  • iti livram gratuit produsele oriunde in Romania si in cel mai scurt timp pentru comenzi de peste 200lei
  • toate produsele de pe site le avem in stoc si le putem livra imediat prin curierul nostru
  • aducem la cele mai bune preturi si repede produse ”la comanda clientului” fara costuri suplimentare
  • produsele noastre sunt de calitate buna si performanta business
  • protejati natura redand viata tehnicii de calcul utilizate

 


Magazinul  este proprietatea societatii comerciale LDS Europe SRL cu sediul in localitatea Șag din judetul Timis unde se gaseste momentan si depozitul nostru de calculatoare. Compania a fost infiintata incă din 2004 avand ca obiecte de activitate comertul si serviciile si deservind o multitudine de clienti de pe tot teritoriul Romaniei.

Date companie:
SC LDS Europe SRL
str.a IIIa, nr.22A, Sag, 307395 Timis
Registrul comertului: J35/1546/2004
CUI: RO16444590
Banca: Transilvania
Cont: RO39BTRL03601202T23456XX