YourMag.ro si Microsoft

Microsoft recomanda solutia cea mai convenabila de a achizitiona un calculator second este prin intermediul programului Microsoft Registered Refurbisher apeland la un partener Microsoft, cum este si YourMag.ro. Cu totii avem nevoie de calculatoare la preturi accesibile, YourMag.ro reconditioneaza calculatoare, preinstaleaza software Microsoft autentic si ofera produse de inalta calitate pentru intreprinderi, institutii de invatamant, persoane fizice si alti beneficiari eligibili la preturile la care acestia isi pot permite.

Dar ce este un calculator refurbished

Microsoft defineste termenul de refurbished astfel:laptop refurbished Un calculator refurbished (reconditionat) este un calculator second (utilizat) care a trecut prin una sau mai multe din următoarele procese care il pregatesc ca sa fie gata de utilizare de catre un nou proprietar:

 • Stergerea datelor de pe hard disk
 • Testarea si validarea functionalitații hardware si a componentelor
 • Repararea(cosmetizarea) si/sau inlocuirea componentelor minore defecte

 

In ceea ce priveste licentierea sistemului de operare, un PC este considerat a fi un PC refurbished dacă are placa de baza initiala sau a fost inlocuita ca fiind defecta cu una avand exact același marca, model și specificatii.

CE PRESUPUNE PROGRAMUL MICROSOFT REGISTRED REFURBISHER?

YourMag.ro – este una dintre puținele companii din România care a obținut acreditarea Microsoft Registered Refurbisher. Programul se adreseaza companiilor care comercializeaza calculatoare second hand sau refurbished. Aceste companii, cum este si a noastra, pot instala licente de Windows pe calculatoarele second sau refurbished care indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii:

 • sa fie mai vechi de 6 luni
 • sa fie second hand sau refurbished
 • sa fi avut o licență originala de Windows instalata, să detina lipit sticker-ul cu Certificatul Original de Autenticitate (COA) al licentei.

In program sunt disponibile urmatoarele licențe:

 • Windows 7 Home pe 32 si 64 bit
 • Windows 7 Professional pe 32 si 64 bit
 • Windows 8 Home pe 32 si 64 bit
 • Windows 8 Professional pe 32 si 64 bit
 • Windows Server 2011

 

LICENȚELE NU SE POT CUMPARA SEPARAT, CI NUMAI ÎMPREUNA CU UN CALCULATOR SECOND HAND SAU REFURBISHED CARE A AVUT ANTERIOR O LICENȚĂ INSTALATĂ, NUMAI DE LA COMPANII ACREDITATE MICROSOFT REGISTRED REFURBISHER.

Licentele Microsoft Refurbisher sunt o buna investitie pentru persoane autorizate si intreprinderile mici si mijlocii care au un buget redus pentru achizitionarea echipamentelor necesare. Acestea se pot achizitiona numai impreuna cu un produs de tip laptop, server, computer sau sistem desktop si au costuri reduse in comparatie cu licentele noi.

Urmatoarele categorii de clienti, considerati mai speciali, pot obtine gratuit licentele de windows:

Utilizatorii din mediul academic:

– Institutiile care activeaza in domeniul educatiei, acreditate ca institutii de invatamant superior, ca scoli vocationale sau ca gradinite.

– Birourile administrative ale unei institutii de invatamant, regionale sau nationale, fie ca sunt organizate exclusiv pentru scopuri administrative sau fac parte din grupuri guvernamentale, a caror principala activitate este aceea de a oferi suport pentru institutiile de invatamant.

– Muzee de stat, cu scop educational sau estetic, sau al caror personal presteaza activitati de voluntariat, sau detin obiecte de patrimoniu pe care le expun publicului larg.

 

Organizațiile caritabile: pentru săraci, care promoveaza educatia, imbunatatirea bunastarii sociale, conservarea culturii, protectia mediului, drepturile omului sau cele care activeaza în domeniul infiintarii societatii civile.

Categorii cu un statut special:

– Scolile educationale din domeniul medical

– Institutiile de cercetare infiintate de Guvern la nivel local, national sau european

– Initiative guvernamentale la nivel national sau regional

– Bliotecile publice care ofera servicii tuturor rezidentilor dintr-o comunitate, fara niciun cost.

 

AVANTAJELE achizitionarii unor astfel de calculatoare:

 • Soft licentiat Windows autentic preinstalat de la un furnizor recomandat
 • Suport web gratuit oferit de Microsoft si upgrad-uri pentru versiunile viitoare
 • Calculatoare reconditionate profesional
 • Preturi accesibile