CONTUL MEU
COSUL MEU

Cosul de cumparaturi este gol.

Product was successfully added to your shopping cart.

Când o tabletă nu îți este suficientă și un laptop ți se pare ceva prea greu de cărat cu tine!

Acum avem soluția: Modelul Hp Revolve îți satisface toate dorințele! Când ești în avion și dorești să citești un ebook sau când vrei să vizionezi un film HD...sau să-ți faci task-urile într-o cofetărie! Un Hp Revolve este soluția. 

HP Revolve 810 G1 este un notebook ușor convertibil care oferă atât un ecran tactil excelent, cât și o tastatură confortabilă. Poate fi utilizat ca tabletă.

 

Read More
25.09.2017 04:46 de YourMag.ro Noutati,

HP a lansat în septembrie 2017 modelul de laptop convertibil EliteBook x360 1020 G2 la Forumul anual World Partner din Chicago. Are o flexibilitatea de 360°. Cinci moduri de utilizare: laptop, tabletă, media, conferinţă, cort oferă o versatilitate modernă, cu posibilităţi noi pentru colaborare şi productivitate. Laptop-ul se bucură de procesor Intel Core de generația a 7a, o durată lungă de viață a bateriei și un ecran luminos. 

Read More
23.09.2017 10:11 de YourMag Noutati,

Consum mai mic, performante mai bune

Acum în stoc laptop-uri cu procesoare de generația a 4-a la super prețuri și super calitate.

Procesoarele de generația a 4-a sunt procesoare Intel cu consum mic si performante mai bune!

Read More
24.08.2017 23:25 de YourMag.ro Noutati,

Mare ATENȚIE la calculatoarele și laptop-urile achiziționate! Un laptop bun nu poți cumpără sub 100-200 euro, fie el și second hand.

Tehnologia avansează cu viteză maximă! Timpul este EXTREM de important și ireversibil! Trebuie să țineți pasul pentru a avea rezultate scontate! De aceea ATENȚIE la investiții!

Este păcat să vi se blocheze permanent sistemul si asta doar pentru că are o configurație slabă! Pentru o activitate decentă aveți nevoie de minim un procesor Intel Core i3 cu minim 4Gb DDR3.

Read More
12.07.2017 12:32 de YourMag.ro Noutati,

Cel mai IMPORTANT argument este PENTRU CA MERITA! De ce merita? 

.

Va prezint succint doar cateva argumente de ce un laptop sau un calculator second este mai profitabil de a fi achizitionat:

1. Pretul 

2. Licentierea

3. Performanta 

4. Configuratia

5. Calitatea: 

.

Acestea sunt doar cateva din argumentele pentru care te-ai indrepta catre un laptop sau calculator second hand in detrimentul unuia nou. Sigur acest lucru este valabil pentru cei care cauta sa cumpere ce e cel mai profitabil. Pentru cei care isi permit calculatoare si laptop-uri noi dar modele business, ii informam ca vor fi nevoiti sa cheltuie minim 1000 euro pe un astfel de echipament!

Read More
07.02.2017 20:39 de YourMag.ro Noutati,

 

Am primit, in discutiile noastre cu clientii, urmatoarea intrebare de multe ori:

Daca vreau un laptop decent, care ar fi cel mai bun pret pe care ar trebui sa il platesc?

Raspunsul corect la aceasta intrebare ar fi: depinde de nevoile tale personale.

Vrei doar sa navigezi pe internet? Atunci cu 600-700 lei ai rezolva problema daca a-i alege un laptop second, sau cu 1800 lei cand e vorba de un laptop nou.

Vrei jocuri video moderne? Vei fi norocos daca gasesti un laptop second sub 1500 lei sau unul nou sub 4000 lei.

Read More
03.01.2017 21:37 de YourMag.ro Noutati,