Atentie cand cumparati un laptop sau un calculator! Cum aleg laptop-ul sau calculatorul?

Atentie la ACHIZITIA de laptop-uri si calculatoare

 

Mare ATENȚIE la calculatoarele și laptop-urile achiziționate! Un laptop bun nu poți cumpără sub 100-200 euro, fie el și second hand.

Tehnologia avansează cu viteză maximă! Timpul este EXTREM de important și ireversibil! Trebuie să țineți pasul pentru a avea rezultate scontate! De aceea ATENȚIE la investiții!

Este păcat să vi se blocheze permanent sistemul si asta doar pentru că are o configurație slabă! Pentru o activitate decentă aveți nevoie de minim un procesor Intel Core i3 cu minim 4Gb DDR3.

Este păcat să vi se blocheze sistemul pentru că folosiți un sistem de operare depășit (gen Windows XP, Vista etc)...sau, și mai grav,...să fiți în ilegalitate căci nu este legal transferul licenței la noul proprietar al sistemului decât în condiții speciale ! Și de ce să riscați când, cu doar 98 lei, puteți avea ultima variantă de windows 10 și veți fi cu actualizările sistemului dvs de operare la zi, astfel nu veți fi așa de expus atacurilor informatice.  

Pentru o activitate decentă, nu vă risipiți banii și energia pe configurații minime pe care, în foarte puțin timp, le veți arunca la gunoi! Gândiți pe termen lung și investiți pentru mai mulți ani intr-un laptop bun! 

Consultanții noștri sunt permanent online pe www.YourMag.ro să vă recomande ce vi se potrivește cel mai bine! Suntem parteneri Microsoft și astfel, achiziționând un laptop de pe site-ul nostru, puteți beneficia de super prețul de 98 lei pentru ultima versiune de sistem de operate Windows 10.

Mai mult, echipa www.YourMag.ro se deplasează la sediu dacă sunteți din Timișoara sau împrejurimi și vă ajutăm GRATUIT la alegerea și instalarea laptop-ului sau calculatorului.

AVANTAJE dacă cumpărați de pe www.YourMag.ro:

1. puteți vedea si testa produsele la noi la sediu sau direct la sediul dvs.

2. suntem parteneri Microsoft și aveți preț special pentru licența de windows 10 la 98 lei, iar instalarea e GRATUITĂ

3. persoanele juridice, instituțiile, cabinetele etc beneficiază de 1 an GARANȚIE

4. beneficiați de perioada de 15 zile de retur dacă nu vă place produsul

5. transportul este GRATUIT

6. suntem parteneri eXtra Plus Energy și aveți 30% reducere la prețurile BATERIILOR NOI DE LAPTOP

7. suntem prezenți pe SEAP astfel că putem furniza și prin procedurile de achiziție publică

8. aveți card de credit/cumpărături - puteți achita și în rate

9.aveți 24h/24h consultanță online GRATUITĂ pe site-ul nostru pentru a vă ajuta la nevoie

10. sunteți în domeniul medical, avem oferte personalizate și  mici cadouri în domeniul dvs


Vă așteptăm cu drag să vizitați lista de laptop-uri pe care vi le punem la dispoziție, pentru a vă ajuta să faceți o achiziție CORECTĂ: http://yourmag.ro/laptop.html