Lenovo ThinkPad x230 -Laptop mic, rezistent, performant, usor - GAMA BUSINESS

Lenovo ThinkPad x230, Intel Core i5, CPU 3320, 2.60 GHz, 4 GB DDR3, 320 GB HDD

Rezistent, subtire si usor, ultrabook-ul ThinkPad X230 are un display de 12.5 inch si este un laptopul din gama business. Acest laptop emite un sunet mai pur si are o tastatura ergonomica fara egal. Il deschideti mai rapid si ii incarcati bateria intr-un timp scurt. Carcasa lui este din aliaj de magneziu cu doua balamale ferme care nu permit vibratii. Cantareste mai putin de 1.7 kilograme. Fie ca sunteti intr-o calatorie sau mergeti de la un birou la altul, greutatea lui X230 nu va va incurca deloc. Laptop-ul X230 foloseste fie un procesor Intel Core i5 de a treia generatie

Conectivitate: Pentru conectivitatea, X230 ofera mai multe conexiuni decat ne-am putea imagina avand in vedere dimensiunile sale mici.Trei porturi USB sunt incluse, dar doua dintre aceste porturi sunt standard USB 3.0, indiferent de configuratia aleasa. Camera web HD de 720p integrata si microfoane dual array digitale. Capacitatile video si audio cu claritate inalta, tehnologiile de recunoastere faciala si de suprimare a zgomotului tastaturii va vor ajuta in conferintele web sau in chat ca si cand v-ati afla la fata locului.

Rezistenta: Laptopul indeplineste standardele Testului MIL-SPEC. Astfel il caracterizeaza rezistenta, durabilitatea si calitatea ca urmare a testarii lui dupa opt parametri: presiune ridicata, umiditate, vibratii, temperatura inalta, soc de temperatura, presiune joasa (4500 m), temperatura scazuta si praf.

Sistemele Lenovo sunt construite sa reduca emisiile de caldura, ventilatoarele fiind proiectate in mod specific pentru a functiona fara zgomot, utilizand cat mai putina energie. Aceasta inseamna mai putina tensiune asupra componentelor de sistem, un consum mai redus de energie si mai mult confort pentru utilizatorul care gestioneaza sistemul.

Dimensiuni:
• Carcasa (W x D x H): 305 x 27 - 31.3 x 228.7 mm
• Ecran: 12.5 inch
• Greutate: 1.67 kg

Il gasiti si la noi in stoc in lista de laptop-uri pe site-ului nostru de laptop-uri si baterii de laptop www.YourMag.ro sau accesand link-ul aici.