Laptop sau tabletă? Când o tabletă nu îți este suficientă și un laptop ți se pare ceva prea greu de cărat cu tine!

Acum avem soluția: Modelul Hp Revolve îți satisface toate dorințele! Când ești în avion și dorești să citești un ebook sau când vrei să vizionezi un film HD...sau să-ți faci task-urile într-o cofetărie! Un Hp Revolve este soluția. 

HP EliteBook Revolve 810 este un notebook ușor convertibil care oferă atât un ecran tactil excelent, cât și o tastatură confortabilă. Poate fi utilizat ca tabletă.

Design: Hp EliteBok Revolve 810 G1 este un ultrabook portabil elegant, subţire şi uşor, cu un ecran care se roteşte pentru a vă permite să partajaţi cele mai bune lucrări. Modelul este recunoscut pentru posibilitatea ușoară de a răsuci şi plia ecranul, făcându-l ultramobil ca o tabletă. Designul este atractiv, materialele folosite fiind unele durabile: magneziu și aluminiu acoperit cu un finisaj moale, care este nu numai confortabil în timp ce transportați notebook-ul, ci și când îl utilizați. Tastarea pe Revolve 810 este o încântare. În ciuda carcasei mai mici, tastele de tip insulă sunt mari și bine distanțate. Lumina din spatele tastaturii este uniformă și destul de strălucitoare pentru ca noi să putem tipări confortabil într-o cameră întunecată. Ne place de asemenea că tastatura este rezistentă la scurgerea de lichide.

Performanță: Având un afişaj HD cu diagonală de 29,5 cm (11,6"), o greutate de bază de 1,4 kg şi o grosime de 22,2 mm în cel mai îngust punct, vă bucuraţi de libertatea mobilităţii fără a sacrifica performanţele. Totodată beneficiaţi de o experienţă familiară de configurare specifică clasei businee, plus de servicii şi protecţie care vă ajută să utilizaţi fără griji tehnologia IT. Grafica Intel HD 4000 GPU din Revolve 810 nu este proiectată pentru jocuri, dar este suficient de bună pentru activități de zi cu zi, cum ar fi vizionarea filmelor HD.

Conectivitate: Acest model fabulos al HP-ului are atâtea porturi câte vă aşteptaţi la un computer portabil de înaltă performanţă. Vă puteți conecta la diferite ecrane, proiectoare şi accesorii prin USB 3.0, DisplayPort şi RJ45. Beneficiaţi de transferuri simple, wireless, de partajarea datelor, de conectare şi de altele cu NFC.

Hp EliteBok Revolve 810 G1 este cu siguranță un dispozitiv vă dă puterea de a face faţă zilei de lucru aşa cum doriţi. 

Acest frumos laptop tableta îl găsiți la noi în stoc la super preț accesând link-ul: http://yourmag.ro/catalogsearch/result/?q=revolve

Dimensiuni:
• Carcasa (W x D x H): 212 x 285 x 22.4 mm
• Ecran: 11.6 inch
• Greutate: 1.4kg