Vă mulțumim că ne vizitați, acum puteți naviga în magazinul nostru de laptopuri second și refurbished si baterii de laptop! Acest magazin este destinat atât vânzării către persoanele fizice cât si vânzării en-gross. 

Aceasta secțiune vizează  activitatea de en-gross de tipul business-to-business, dedicată exclusiv persoanelor juridice sau PFA care sunt interesate de produsele noastre (calculatoarele, laptop-uri si baterii noi de laptop) în scop comercial (revânzare, distribuție, etc.). Persoanele fizice interesate de produsele noastre sunt rugate sa acceseze celelalte sectiuni ale magazinului.

Suntem importatori direcți și distribuitori de calculatoare si laptop-uri second și refurbished, dar și de baterii noi de laptop cu brand-ul eXtra Plus Energy.

Dacă ai o afacere cu calculatoare second sau refurbished, un magazin online, un service IT, sau ești revânzător de laptopuri și desktopuri, baterii de laptop sau ești dispus să achiziționezi mai mult de 5 produse de la noi, te invitam sa răsfoiești catalogul cu produsele noastre la prețuri de revânzători.

Dacă nu găsești un produs pe care ți l-ai dori în magazinul nostru, noi îl putem aduce la comandă și ne vom strădui să-ți oferim produsul dorit!

Pentru a putea vizualiza prețurile, fă-ți un cont pe site și contactează-ne și-ți vom trimite lista de prețuri de distribuție prin e-mail.

Mulțumim pentru încrederea acordată, ne-am bucura să fim și partenerul tău!

Echipa www.YourMag.ro