Dark Light

Garantie si retur

Poti renunta la comanda in decurs de 14 zile calendaristice dupa preluarea produselor, fara numirea motivului.

S.C YourMag Service S.R.L are obligatia de a restitui suma platita de cumparator conform OUG 34/2014.

Costurile de returnare a marfii vor fi suportate integral de catre cumparator, datorita exercitarii dreptului de renuntare.

S.C YourMag Service S.R.L are dreptul sa pretinda despagubiri pentru acoperirea pagubelor cauzate de utilizarea necorespunzatoare a marfii. Daca marfa returnata in baza exercitarii dreptului de returnare nu este in stare buna, astfel incat sa poata fi revanduta, atunci cumparatorul are obligatia de a plati daune, in conditiile in care deprecierea, distrugerea marfii s-a produs intentionat sau din neglijenta.


Daca se dovedeste la desfacerea ambalajului in fata personei care face livrarea (curier), ca marfa a fost deteriorata inainte de preluarea acesteia, S.C YourMag Service S.R.L asigura rascumpararea imediata si anularea vanzarii.

Orice deteriorare sau lipsa constatata la preluarea marfii trebuie specificata in documentul incheiat cu ocazia livrarii intre cel care preda si cel care primeste marfa. Nu ne asumam responsabilitatea pentru eventualele deteriorari sau lipsuri constatate ulterior.


In primele 6 luni de la cumparare, consumatorul nu trebuie sa dovedeasca neconformitatea, deoarece se considera ca aceasta a existat la data cumpararii. Pentru perioada de la 6 luni la 2 ani, lipsa conformitatii va trebui dovedita de catre consumator. Pentru eventuale problemele legate de garantie clientul este rugat sa trimita un e-mail la vanzari@YourMag.ro.


Daca sunt intampinate probleme legate de o comanda, clientul poate lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu divizia care se ocupa de asigurarea calitatii: vanzari@YourMag.ro

Returnarea produsului
Produsul poate fi returnat doar in ambalajul original, fara diferente cantitative si calitative, cu toata documentatia aferenta.

Pentru returnarea unui produs, indiferent de motivul solicitarii returului, este necesar trimiterea unui e-mail la vanzari@YourMag.ro unde se specifica dorinta si motivul (daca au fost depasite cele 14 zile calendaristice , cand se poate returna fara nici un motiv anume) de a returna un produs.

Coletele trimise fara un contact prealabil (e-mail,telefonic) se pot refuza la primire .


Dreptul de proprietate
S.C YourMag Service S.R.L detine dreptul de proprietate al marfii pana la plata integrala a acesteia. In cazul comenzilor gresite, neacceptate, produsul va fi preluat in stoc pe numele noului proprietar, iar in urma unui proces nou de vanzarea incheiat cu succes, plata contravalorii se va face in contul noului proprietar.

Nu pot fi returnate produsele care:
·      au făcut obiectul unei comenzi speciale;
·      au fost distinct personalizate la cererea consumatorului;
·      prezintă urme de lovire, deteriorare, uzură;
·      nu mai au ambalajul original intact, cu toate accesoriile și eticheta integre;
·      sunt puse prin orice mijloc într-o stare necorespunzătoare repunerii în vânzare.